De Buurtbus

Met de Buurtbus gemakkelijk naar Beilen en Hoogersmilde. (€2,50 per rit / €40,- pm.)

Met Buurtbus Hijken (lijn 520) reist u makkelijk en voordelig van uw dorp naar de voorzieningen in Beilen en vice versa. In Beilen kunt u ook overstappen op de treinen naar bijvoorbeeld Zwolle, Groningen en de buislijnen Emmen, Assen en Steenwijk. Per rit kunnen er 8 personen meerijden. De bus stopt bij haltes en op verzoek. 

Telefoon coördinator Willem Veldhuis: 06-23 47 37 34

Deze bus kan rijden door de inzet van een groep enthousiaste buschauffeurs die dit vrijwillig doen. De enige vergoeding die ze krijgen komt van de Buurtbusvereniging. De vereniging krijgt van het OV-bureau en de gemeente subsidie. Verder zijn er inkomsten van reclame op de bus en contributie van leden. Voor €2,50 per jaar kunt u lid worden en ondersteund u ons werk als buschauffeur op de Buurtbus in Hijken eo. 

Hoe? Maak €2,50 over naar nr: NL62 RABO 0306 5840 26 t.n.v. Buurtbusvereniging Hijken eo. met vermelding van: contributie en adres (straatnaam + huis nr + woonplaats)

Andere berichten

Vis Vereniging Ons Genoegen

Hengelsportvereniging Ons Genoegen is een vereniging voor en door Hijkernaren. De vereniging is opgericht op 14 maart 1949. Alleen inwoners woonachtig in Hijken kunnen lid worden van de vereniging. Uitsluitend

Meer lezen >

Uitleg vernieuwde website

De nieuwe website van Hijken.com staat online! Een nieuwe start waarbij alles draait om het eenvoudig delen van informatie. Om dat mogelijk te maken is de website zo opgebouwd dat

Meer lezen >