Uitleg vernieuwde website

De nieuwe website van Hijken.com staat online! Een nieuwe start waarbij alles draait om het eenvoudig delen van informatie. Om dat mogelijk te maken is de website zo opgebouwd dat er niet alleen gemakkelijk informatie opgezet kan worden, maar ook dat informatie door iedereen opgevraagd kan worden. Hoe dit precies werkt leggen wij u hieronder graag uit.

Stap 1 – Informatie zoeken

Het begint allemaal bij de vraag naar bepaalde informatie. Om het eenvoudig te maken deze informatie snel te kunnen vinden hebben wij verschillende zoekfuncties ingebouwd. Zo kunt u zowel bovenaan als onderaan de pagina zoeken naar trefwoorden die te maken hebben met de informatie die u zoekt. Wanneer u dat hebt gedaan kunt u op het vergrootglas drukken om de zoekfunctie te starten.

U komt daarna op een pagina terecht met resultaten voor uw zoekopdracht. Staat hetgeen dat u zoek hier tussen? Dan is dat hartstikke mooi en bent u geholpen. Hebt u toch nog niet helemaal gevonden waar u naar opzoek was? Ga dan verder naar stap 2.

Stap 2 – Informatie opvragen

Heeft u nog geen antwoord op uw vraag gevonden in de zoekresultaten? Geen paniek, dan kunt u deze vraag alsnog aan ons stellen. Dit doet u door op de donker blauwe knoppen te drukken met ‘informatie opvragen’ erop. Dit brengt u naar een contactformulier waar u gemakkelijk uw vraag kunt insturen. Op het moment dat u op versturen drukt zal uw ingevulde formulier bij ons in de mail terecht komen. Deze sturen wij vervolgens naar een aantal verschillende mensen in het dorp die hier antwoord op kunnen geven. (Opmerking! Wij antwoorden alleen op algemene vragen welke betrekking hebben op een groot gedeelte van de Hiekers) Op het moment dat deze email doorgestuurd is zijn we aanbeland bij stap 3.

Stap 3 – Informatie ontvangen

Op het moment dat wij een antwoord op de vraag hebben maken wij hier een nieuw bericht van wat op de website gezet wordt. Daarmee is deze informatie ook in de toekomst voor andere Hiekenaren zichtbaar. Als u de vraag heeft ingestuurd krijgt u een mailtje dat uw vraag is beantwoord en deze aan de website is toegevoegd.

Wij hopen hiermee een website op te bouwen waar belangrijke informatie verzameld wordt en voor iedereen beschikbaar is. Ook bij eventuele vragen en/of opmerkingen die te maken hebben met de website kunt u dit op dezelfde manier als stap 2 opsturen.

Andere berichten

Vis Vereniging Ons Genoegen

Hengelsportvereniging Ons Genoegen is een vereniging voor en door Hijkernaren. De vereniging is opgericht op 14 maart 1949. Alleen inwoners woonachtig in Hijken kunnen lid worden van de vereniging. Uitsluitend

Meer lezen >

De Buurtbus

Met de Buurtbus gemakkelijk naar Beilen en Hoogersmilde. (€2,50 per rit / €40,- pm.) Met Buurtbus Hijken (lijn 520) reist u makkelijk en voordelig van uw dorp naar de voorzieningen

Meer lezen >