Casa de Hijkel

Op zaterdag 10 april gaat het gebeuren. Iedereen kan dan aan de slag met “Escapebox La Casa de Hijkel”. Deze coronaproof activiteit is een idee van BURO BRAM uit Dwingeloo waar de dorpshoeve Hijken nu een samenwerking mee is aangegaan. De afgelopen periode zijn reeds honderden mensen uit diverse dorpen met de escapeboxen bezig geweest en nu is het de beurt aan de inwoners uit Hijken en omgeving.

Men kan op zaterdag 10 april tussen 18.30 en 20.00 u een Escapebox komen afhalen (coronaproof) bij het dorpshuis, in combinatie met lekkere hapjes. Elk team krijgt thuis maximaal 2 uren (exclusief reistijd) de tijd om zo snel als mogelijk alle puzzels in de box op te lossen en om de juiste antwoorden digitaal door te zetten naar de centrale post.

Iedereen bepaald zelf het aantal personen waarmee men de opdrachten in de Escapebox (op eigen adres) gaat oplossen. ’s Avonds rond de klok van 22.30 wordt live via Facebook het winnende team bekend gemaakt en worden ook de juiste oplossingen gedeeld.

De winnaars zijn diegenen die het snelst alle puzzels foutloos hebben weten op te lossen en daarmee worden toegelaten tot de bende van de professor. Waar en wanneer staat er een nieuwe bankoverval gepland? Dat is de vraag waar het omgaat.

Meedoen? Een team inschrijven kan door een mail te sturen naar dorpshuis@hijken.com met in de onderwerpsregel “Opgave La Casa de Hijkel” en in het bericht:- Jullie teamnaam- Aantal personen (voor de hapjes)- Telefoonnummer contactpersoon- 1 speeladres (om reistijd te bepalen)Kosten bedragen € 20,- per Escapebox en € 7,50 per persoon voor de hapjes (wij adviseren 1 Escapebox per speeladres). Betaling geschiedt op het moment van afhalen.